Logoemblem-GFGK-farger
11°
I dag
Banen er
Åpen
Banen
Korthullsbanen
Åpen
Korthullsbane
Rangen er
Åpen
Åpningstider
0
aktiviteter i dag
Aktiviteter
98
ledige medlemskap
Bli medlem nå
Del
22.10.2024
tirsdag
Mandag
08.04.2024
01.11.2024
Onsdag
10.04.2024
30.10.2024
ArrowDown_Orange
Veien til golf
Veien til Golf
Logoemblem-GFGK-farger
ArrowDown_Orange
gb_logo%20(1)
BANESTATUS
Hovedbanen er åpen med sommergreener. Det er matteutslag på par 3 hull. Golfbil kun tillatt med legeerklæring. Greener og fairway vil i perioden frem til stenging luftes og dresses med sand. Dette kan føre til enkelte spilleopphold etc. Ved frost forskyves starttider.
Tilbake
Korthullsbanen – Kun tillatt med normalt spill fra ordinære teesteder
Den siste tiden har vi dessverre sett en økning i områder med oppslåtte torver og mye nedslagsmerker som er tydelig knyttet til trening på korthullsbanen og ikke ordinært spill. Vi innfører derfor forbud mot å bruke korthullsbanen som treningsarena. Dette gjelder absolutt alle spillere og grupper, uten unntak.
Korthullsbanen – Kun tillatt med normalt spill fra ordinære teesteder
Vi er klar over at enkelte grupper, juniorer, Wang m.mer bruker korthullsbanen som en treningsarena med stor nytteeffekt, men vi har ikke mulighet til å være kontrollorgan fra morgen til kveld hver dag. Når vi ser repeterende at store områder med torv/divots blir slått opp og ikke reparert i tillegg til masse nedslagsmerker som tydelig er fra trening og ikke spill har vi ikke annet valg enn å innføre at det kun er tillatt med normalt spill fra normale teesteder.

Vi prøver alltid å strekke oss etter å legge til rette for ulik aktivitet, men med bakgrunn i det som er beskrevet ovenfor så må vi gjøre tiltak for å sikre at vi opprettholder kvaliteten på 9 hullsbanen vår.

Det er klippet en fairway på ca 60 meter til venstre for hull 8 / bak teested på hull 9. Dette arealet er tillatt brukt til trening, men vi minner om at man ikke kan stå på dette arelaet og slå inn på noen av de ordinære greenene.

Ved spørsmål kan det stilles til Christoffer i baneselskapet – ch@aktivitetsbyen.no