Logoemblem-GFGK-farger
-6°
I dag
Banen er
Stengt
Banen
Korthullsbanen
Åpen
Korthullsbane
Rangen er
Stengt
0
aktiviteter i dag
Aktiviteter
98
ledige medlemskap
Bli medlem nå
Del
01.12.2023
fredag
ArrowDown_Orange
Logoemblem-GFGK-farger
ArrowDown_Orange
gb_logo%20(1)
BANESTATUS
Med bakgrunn i været har vi nå konkludert med at hovedbanen er stengt for sesongen. Rangen er også stengt. Vi takker alle medlemmer og gjester som har besøkt oss og ønsker dere velkommen tilbake i 2024. Korthullsbanen vil være åpen når det er snøfritt og frostfritt.
Tilbake

Utviklingspyramiden

Treningstilbud sesongen 2022.
Personlig utvikling:
Elite (opptil HCP 6)
Utvikle (HCP 7-14)
Utvikle (HCP 15-23)
Ivareta (HCP 24-36)
Ivareta (HCP 37-54)
Veien til golf - Kurs
Visjon og mål
På våre treninger er det plass til alle og alle skal bli sett uansett om man er helt ny eller er en erfaren elitespiller. Segmentert klubbtrening er et konsept utviklet for best mulig for flest mulig. Vi har derfor laget forskjellige treningsgrupper hvor målet er å gi deg muligheten til å trene og treffe utøvere i samme aldersgruppe og med relativt likt ferdighetsnivå. Det er viktig for oss at du som medlem får et tilpasset treningstilbud som er motiverende og er tilpasset dine ferdigheter. Segmentering forsøkes etter beste evne å matche kjønn, alder og ferdighet.

Hvorfor segmentert trening?
Fordelen med segmentert trening er at vi kan tilpasse treningen mer etter individet hvor treningen også er sosialt og inkluderende. Det gir utøveren mer engasjement, indre motivasjon og en lettere vei til å oppnå mestring og personlig utvikling. Vi vektlegger utviklingsprosessene sosialt, taktisk, teknisk, fysisk og mentalt for å ivareta prinsippene for helthetlig stimulering og utvikling.

Vi tilbyr også
Protimer, Månedscoaching, Juniortrening, Tematrening, Spesialkurs, Golfskole, Dametrening, GFGK Golfjentene og Short Game League