Logoemblem-GFGK-farger
I dag
Banen er
Stengt
Banen
Korthullsbanen
Stengt
Korthullsbane
Rangen er
Stengt
0
aktiviteter i dag
Aktiviteter
98
ledige medlemskap
Bli medlem nå
Del
05.03.2024
tirsdag
ArrowDown_Orange
Logoemblem-GFGK-farger
ArrowDown_Orange
gb_logo%20(1)
Tilbake

Veien til Golf

Har du lyst å begynne med golf? Første skrittet inn i golfverden er å melde deg på ett Veien Til Golf kurs. Vårt mål med kurset er å skape glød, entusiasme og bidra til at du opplever mestring, motivasjon til å lære mer og ønsker å fortsette med golf som et ivrig medlem i lang tid fremover.
Vi har ingen planlagte aktiviteter.
Første skrittet inn i golfverden er å melde deg på ett Veien Til Golf kurs.  Vårt mål med kurset er å skape glød, entusiasme og bidra til at du opplever mestring, motivasjon til å lære mer og ønsker å fortsette med golf som et ivrig medlem i lang tid fremover. 

Kurset er mye mer enn bare ett golfkurs. Man møter trenere, andre golfspillere og golfklubben for første gang og blir en del av idrettslaget. Det er viktig for oss at du som deltager blir en del av det sosiale miljøet og føler deg inkludert. 

Det koster ingen ting å bli med på Veien Til Golf kurset. Deltageravgiften er inkludert i medlemskapet som koster 640,- pr. måned og som betales fra påfølgende måned du tar kurset og ut året. Som medlem får du i tillegg mange medlemsfordeler.  

Praktisk info 
I forkant av kurset får du en informasjons mail med info om selve kurset og om hvordan vi gjennomfører kurset. Blir normalt sendt ut 3 dager før. 
Kurset foregår fra 10.00 til 16.00 lørdag og søndag. 
Teoretisk del på nett om gir grunnleggende kunnskap om golfens regler, etikette, sikkerhet og banepleie. I tillegg gjennomgår vi noe teori i vårt kursrom og under banevandring. 
Praktisk del foregår kun utendørs, husk klær til vær og vind. Praktisk del gir grunnleggende basis tekniske ferdigheter. 
Ett range kort med 10 klipp er inkludert og kan brukes til trening etter kurset. 

Priseksempel: 
Tar du VTG Kurs April: 640,- pr mnd.  Mai - Des Total 5.120,- 
Tar du VTG Kurs August 640,- pr mnd. Sept - Des Totalt 2.560,- 

For ungdom tom 19 år er prisen 1.600,- for kurs inkl medlemskap. Treningsavgift for gruppetrening junior i sesongen er da også inkludert. 

Spørsmål om VTG kan rettes til Freddy Nordmark - freddy@gfgk.no
Medlemskap
Innmelding