Velkommen til Network Norway Golftour, 23. AUGUST

INVITASJON_2013 nn2Det er med glede vi kan invitere deg til det som har blitt Norges største B2B golf arrangement. I år som i fjor vil vi ha med oss radarparet Henrik Bjørnstad og Fredrik Kracht de aller fleste stedene.

Vi håper du har anledning til å være med oss en hel dag på golfbanen (GAMLE FREDRIKSTAD 23. AUGUST), spille god golf og ikke minst møte mange hyggelige mennesker. Med Network Norway GolfTour er vi mer opptatt av å ha en trivelig dag på golfbanen og knytte nye relasjoner enn selve resultatene.

Selv om denne invitasjonen er personlig, har du muligheten til å ta med deg en kollega, en golfpartner eller en kunde. Skaffer du oss i tillegg en kontakt, et møte eller kanskje enda bedre; en ny kunde, er det svært sannsynlig at vi vil premiere deg. De beste innen business får finaleplass. Bruk gjerne vår turnering til selv å knytte nye forretningsforbindelser.

Spilleformat 

Vi spiller scramble/par. To spillere på lag. Begge spiller ut og beste ball velges inntil man huller ut. Minimum 6 utslag pr. spiller. Golfreglene og lokale regler benyttes.

Premiering 

Vi premierer beste par med finaletur til Kragerø Resort den 30.august 2013. Vi har også mange fine plasseringspremier. Dette er en B2B turnering. Det er derfor mulig å få finaletur med gode initiativ på business fronten.

Er du allerede kunde, eller gir et møte med en beslutningstaker i din bedrift, vanker det også en fin gave når du kommer til banen.

networknorway

Les hele invitasjonen her