Ukegolfen (Herreturnering for GFGK)

herregolf

Ukegolfen (Herreturnering for GFGK medlemmer)

Vi starter med dette opp ukegolfen som er en turnering som spilles hver uke i perioden 13.juni til 4.oktober med unntak i juli. Dette starter vi med for å lage litt moro for herrene i GFGK. Dette har ingen ting med herretrening eller herrekomite å gjøre.

Turneringen er lukket for medlemmer i GFGK og er kun for herrer. Alle med hcp mellom +8 og 54 kan delta. Vi spiller etter golfreglene og man spiller med de til enhver tid gjeldende lokale regler som er oppdatert på nettsiden vår. Runden er hcp tellende.

Alle rundene er tilgjengelig for påmelding i golfbox.  Påmeldingsfristen er tirsdag kl. 23.00. Man kan derfor melde seg på rett før man skal spille. Man kan spille runden fra 07.00 mandag til 23.00 tirsdag. Man sørger selv for å bestille start i golfbox og henter eget scorekort på golfbox stand i klubbhuset. Man må spille med en markør.  Begge signerer scorekortene og leverer dem på rangen innen onsdag 20.00 samtidig som man betaler 30,- for å ha deltatt. Resultatene blir registrert og oppdatert før neste runde skal spilles.

Hver runde koster 30,- og alt går til premier.

Vi spiller i to klasser. Klasse A (hcp +8-9,9) spiller fra tee 60 med fult hcp. Klasse B (hcp 10,0-54) spiller fra tee 57 med fult hcp. Maks tildelte slag er 36. A klassen spiller slag og må hulle ut. B klassen spiller stabelford.

1.plass i hver klasse får 10 poeng. 2.plass i hver klasse får 5 poeng. 3.plass i hver klasse får 4 poeng. 4. plass i hver klasse får 3 poeng. 5.plass i hver klasse får 2. poeng. Alle som deltar får 1. poeng.

Vi premierer de to beste spillerne uansett klasse. Dvs. Den som uavhengig av klasse har fått flest poeng sammenlagt får 1.plass og nest flest poeng får 2.plass.  Hele turneringsavgiften går til “pengepremier”. Siden amatører ikke kan ta i mot cash, vil man få ett gavekort. 60% går til 1.plass og 40% går til 2.plass.

Kontaktpersoner er Karl Holm, Jon Hauge, Jan Skogman og Freddy Nordmark.