Turneringssesongen for juniorene åpner 2. påskedag på Gamle Fredrikstad GK

RKS Østlandet øst åpner årets turneringssesong med nyskapningen, Callaway Tour, på Gamle Fredrikstad Golfklubb! IMG_3037

Gjennom vinteren er det gjort store endringer i turneringsstrukturen for juniorer. Det er innført aldersklasser for første gang i golfen, og vi har slått sammen hele RKS Østlandet Øst til ett turneringsområde. Vi har nå et stort nedslagsfelt og kan tilpasse turneringer mer med stor deltagelse på flere nivåer.

Callaway Tour er en serie med turneringer som vil gå gjennom hele sesongen med kåring av vinnere i alle klasser. Etter turnering 8 vil de beste gå videre til en finale med matchspill hvor vinneren kåres. Etter turnering 8 vil det også plukkes ut etter OoM spillere til en RKS Match mot RKS Midt-Norge. Etter RKS finalen blir de beste plukket ut til en Ryder Cup, med foreløpig motstander TBA.

Callaway Tour er en åpen turnering, men spillere fra vårt RKS vil bli prioritert ved fulle lister. Aldersklassene er 13 til 15 og 16 til 19. Hcp krav er 18 for gutter og 24 for jenter.

Gamle Fredrikstad Golfklubb er årets første arrangør av denne turneringen. De har alle fasiliteter i orden og et anlegg som skapt for turneringer. Her kan vi tilby spillerne alt fra de kommer til de er ferdig med spilt turnering på anlegget. Det gjelder innspill, trening og overnatting valgfritt, fra hotell til camping.

Påmelding til Callaway Tour gjøres fra mandag 23. Mars kl. 18:00 i Golfbox.

Vi  vil også arrangere en Junior Tour samme dag på samme bane, med alle klasser. Her vil det også selvsagt være alders inndeling, men med en ekstra klasse for de som er 1o til 12. De spiller 9 hull, jenter og gutter i en felles klasse fra korteste utslagsted.

Sammen med klubbene i vårt RKS arrangerer vi mer enn 40 turneringer for juniorer i 2015 og gleder oss til denne sesongen. Følg oss på rksgolf.no og RKS Østlandet Øst på facebook.

RKS Østlandet Øst er det aller største Regionale Kompetanse Senteret i Norge og strekker seg fra Østfold i sør gjennom Akershus Syd, Akershus Nord, Hedmark og til Oppland.