TURNERINGER I AUGUST

I august måned har vi mange spennende turneringer å by på.

Lørdag 10 og søndag 11 august – Eclectic

Eclectic turneringen spilles over to dager. Runde1 på lørdag med løpende start. På søndag spiller man på nytt og kan forbedre scoren på de hullene man greier. Det er 4 klasser : Klasse 1 spiller scratch, klasse 2 spiller svensk slaggolf + 5 og klasse 3 og 4 spiller vanlig stableford.

Lørdag 17 august – Den Gyldne Hanske 2019

Denne tradisjonelle turneringen er KUN for links/left handed spiller. Det er 2 klasser, hvor klasse 1 spiller slag og klasse 2 spiller vanlig stableford

Lørdag 24 og søndag 25 august – GFGK Klubbmesterskap

Denne helgen er det klubbmesterskap for både Herrer/Damer. Vi skal kåre klubbens beste spillere. og det spillesslaggolf uten HCP. Herrene spiller 36 hull lørdag og 18 hull søndag, damene spiller 18 hulle både lørdag og søndag.

Onsdag 28 august – Østfold Seniormesterskap

Turneringsoppsett etter vanlige kriterier med 4 klasser. Klasseinndeling etter personlig HCP, men spillere som ønsker å delta i klasse A kan melde seg på i A-klassen selv med annet hcp enn klassens utgangskriterier.

Lørdag 31 august og søndag 1. september – GFGK Klubbmesterskap Junior/Senior/Stableford

Vi spiller Klubbmesterskap i klassene for junior (gutt/jente) og senior (herrer/damer), samt at det spilles en åpen klasse med 100% hcp i Stablefordmesteren. I alle klasser spilles det 18 hull lørdag og 18 hull søndag.

Bli med å spill turnering, les mer og meld deg på i Golfbox.