Turneringer 2021 – Informasjon til deg som medlem

Her kommer en informasjonmail fra turneringskomiteen om turneringssesongen 2021 på Gamle Fredrikstad GK..

Turneringssesongen skulle etter planen straks vært i gang( pr 12 April..)  Programmet som vi sendte ut tidligere kan du se her https://golfbox.no/livescoring/tour/?language=1044#/customer/276/schedule

Åpningsturnering var satt til lørdag 24 april med tradisjonelle Texas Scramble – Dessverre er vi på grunnlag av Covid 19 situasjonen nødt til å utsette denne. Vi har et håp om å klare å gjennomføre turneringen i medio Mai, og vi har satt opp 17 mai som et alternativ. Vi kommer med mer informasjon så snart vi vet mer i henhold til restriksjoner etc.

Årets Matchplay er åpnet for påmelding – Denne finner du i golfbox linken ovenfor.

Betaling av startkontingent

Nytt av året er at vi har lagt opp til tvungen forhåndsbetaling av alle turneringer i Golfbox under påmelding. Dette er gjort for å skape bedre flyt i resepsjonen med mindre trengsel, mindre administrativt arbeid vedrørende betalinger før turneringer og ikke minst pga Covid 19 situasjonen. Du betaler når du melder deg på i golfbox, via en trygg og sikker løsning som er integrert med NETS. Melder du deg av før fristen, får du automatisk pengene tilbakeført.

Ukesgolf – Nytt i 2021

En av de mest spennende nyhetene i år er at vi starter opp med det vi kaller “Ukesgolf”

Noe av grunnlaget for dette er at det i flere år er etterlyst flere turneringer med spilleform Slaggolf samt at vi ønsker å tilby flere turneringsdager utenom de normale turneringer som foregår i helger.

Denne turneringsformen vil bli spilt ukentlig på lik linje som den godt kjente Seniorgolfen, på onsdager, men på ettermiddagen med start kl 17.00. Onsdag vil dermed bli en klubbdag med mulighet for turneringspill for alle klubbens medlemmer. Oppstart av Ukesgolf var planlagt til første uke i mai, og vil bli forsøkt spilt ukentlig i mai, juni, august og september. Oppstart av denne er dessverre også utsatt inntil videre.

Noen planlagte kriterier for Ukesgolfen i oppstartfasen vil være:

 • Shootgun start kl 17.00
 • Spiller i klasse Damer, Herrer og Brutto.
 • Dame og Herre spiller netto slag. (+5).
 • Valgfri tee for damer og herrer.
 • Startlister vil så langt som mulig bli satt opp klassevis.
 • Premiering av beste Dame og Herre hver uke.
 • Det vil være 1 vinner av OOM uavhengig av klasse, de 10 beste spilte rundene vil være tellende. 1. premien vil være et gavekort fra sponsor på kr 4000,-
 • Startavgift er satt til kr 50,- pr runde.
 • Max antall spillere er 72 pr runde. (full bane uten dobbeltstarter)
 • Påmeldings frist blir satt til kl 17.00 tirsdag. Startlister sendes ut så snart som mulig.
 • Ingen premieutdeling etter runden, resultatliste i golfbox og vinnere tilskrives.

Håper dette faller i smak og at vi ser mange av dere på disse rundene. Vi vil evaluere oss fortløpende og endringer som startform / tid kan forekomme utover sesongen med tanke på spilleforhold.

Har dere noen spørsmål kan dere nå TK leder Jan Skogman på skogman@online.no eller kontakte leder i TK Jan Skogman på 906 95 039.

NB: Seniorkomiteen vil fortsette med sin seniorgolf på dagtid Onsdag slik som tidligere år, ukesgolfen vil ikke erstatte denne men være et supplement.

MVH

Turneringskomiteen GFGK