Treningstilbud 2021

Endelig kan vi lansere vårt treningsprogram for 2021. Våre proer har sammen med våre frivillig trenere jobbet hardt med planleggingen for et program som skal passe alle.

Hovedpunktene i vårt treningstilbud er kort forklart

I tillegg kommer junioravdelingen sitt treningstilbud, dette blir presentert senere.

I år har vi jobbet med en utviklingspyramide for våre medlemmer og innfører samtidig ett nytt konsept for segmentert medlemstrening som skal nå flest mulig best mulig. Alle medlemmer vil få en personlig e-post innen kort tid med informasjon og invitasjon til medlemstrening som er tilpasset hver enkelt.

Nytt av året er at vi har satt opp betalte gruppetreninger hvor vi har laget forskjellige treningsgrupper. Målet er å gi deg muligheten til å trene og treffe utøvere i samme aldersgruppe og med relativt likt ferdighetsnivå. Det er viktig for oss at du som medlem får et tilpasset treningstilbud som er motiverende og er tilpasset dine ferdigheter. Segmentering forsøkes etter beste evne å matche kjønn, alder og ferdighet. Fordelen med segmentert trening er at vi kan tilpasse treningen mer etter individet hvor treningen også er sosialt og inkluderende.  Det gir utøveren mer engasjemang, indre motivasjon  og en lettere vei til å oppnå mestring og personlig utvikling. Vi vektlegger utviklingsprosessene  sosialt, taktisk, teknisk, fysisk og strategisk for å ivareta prinsippene for helthetlig  stimulering og utvikling. Du vil alltid møte en Pro på segmentert trening.

Trykk her for å få mer info om trening og treningstider.

Her kan du lese mer om våre proer

Marcus Thim – Gamle Fredrikstad Golfklubb (gfgk.no)

Thor Bøckmann – Gamle Fredrikstad Golfklubb (gfgk.no)

Freddy Nordmark – Gamle Fredrikstad Golfklubb (gfgk.no)

Har du spørsmål kan du gjerne kontakte oss.