Logoemblem-GFGK-farger
ArrowDown_Orange
gb_logo%20(1)

Om Gamle Fredrikstad Golfklubb

Fredrikstad Golfpark AS ble etablert som AS i år 2000 med bl.a. Asle Arntsen, John Grønlien, Hans P. Brynhildsen, Roar S. Edvardsen og Alf P. Halvorsen som sentrale aktører.
Vannmerke%20Kongstenfestning-
Golfanlegget kom med i Fredrikstad kommunes plan for Aktivitetsbyen Gamle Fredrikstad i 2004. Ett år senere, i 2005, tar Bøckmann Eiendom AS over AS Restaurantdrift og dermed også deres eierandel i Fredrikstad Golfpark AS.

Reguleringsplanen ble vedtatt i 2008 og departementet gir deretter tilsagn om støtte i form av spillemidler. Etter dette kom det endelige vedtaket i bystyret som sikret utbygging av banen.

Da byens finansinstitusjoner og banker ikke ville finansiere prosjektet, tok Bøckmann Eiendom AS over aksjemajoriteten og skyter inn finansiering.

Fredrikstad Golfpark AS er et ideelt selskap som ikke har anledning til å tjene penger. Golfklubben eier i dag 51% og vil overta anlegget vederlagsfritt når finansieringen er tilbakebetalt.
Medarbeidere
Partnere