Logoemblem-GFGK-farger
I dag
Banen er
Stengt
Banen
Korthullsbanen
Stengt
Korthullsbane
Rangen er
Stengt
0
aktiviteter i dag
Aktiviteter
98
ledige medlemskap
Bli medlem nå
Del
05.03.2024
tirsdag
ArrowDown_Orange
Logoemblem-GFGK-farger
ArrowDown_Orange
gb_logo%20(1)
Tilbake
Matchplay GFGK 2022
Bli med på årets utgave av Matchplay!
GFGK`s Matchplay 2022.

Hei alle medlemmer av gamle Fredrikstad golfklubb! Dersom dere ønsker en skikkelig fin opplevelse på golfbanen i år,  så bør dere delta på vår Matchplay 2022!

Matchplay er den spillformen som golf opprinnelig besto av de aller første årene,  og blir av mange kalt den opprinnelige spillformen!

Vi i TK GFGK,  har som ønske at dette skal være vårt klubbmesterskap i Matchplay spillformen!

Våre to flotte klubbambassadører på bildet oppfordrer sammen med TK, alle jenter/damer til å melde seg på årets utgave av turneringen , som er den 10.utgaven! Kom igjen jenter,  dere har alle muligheter til å sette gutta på plass!

Siden golfens hjemland er de britiske øyer,  så har vi skaffet oss et flott vandretrofe, som er en kopi av den pokalen som har fulgt The British Open siden 1872; også kjent som The Claret Jug. Denne pokalen står i Premieskapet på vårt nye klubblokale.

Vinneren av årets Matchplay får sin egen litt mindre kopi med årstall gravert inn,  så hiv dere rundt og meld dere på i golfbox før fristen utløper den 30 april.

Spillebestemmelser og oppsett ligger i golf box og skulle det være spørsmål rundt turneringen,  nøl ikke med å ringe turneringsansvarlige og spør!

 Dette er en gøy spilleform!

Vel møtt!
mvh TK