Logoemblem-GFGK-farger
I dag
Banen er
Åpen
Banen
Korthullsbanen
Åpen
Korthullsbane
Rangen er
Åpen
Åpningstider
0
aktiviteter i dag
Aktiviteter
98
ledige medlemskap
Bli medlem nå
Del
28.03.2024
torsdag
ArrowDown_Orange
Ta "Veien til Golf" kurs
Veien til Golf
Veien til golf
Veien til Golf
Logoemblem-GFGK-farger
ArrowDown_Orange
gb_logo%20(1)
BANESTATUS
Korthullsbane, range og hovedbanen er åpen med sommergreener og matteutslag. Greener på hovedbanen er luftet og dresset. Range er veldig bløt, men vi gjør vårt beste for å holde ballmaskin i gang gjennom dagen. Starttid bestilles i Golfbox.
Tilbake
Matchplay GFGK 2022
Bli med på årets utgave av Matchplay!
GFGK`s Matchplay 2022.

Hei alle medlemmer av gamle Fredrikstad golfklubb! Dersom dere ønsker en skikkelig fin opplevelse på golfbanen i år,  så bør dere delta på vår Matchplay 2022!

Matchplay er den spillformen som golf opprinnelig besto av de aller første årene,  og blir av mange kalt den opprinnelige spillformen!

Vi i TK GFGK,  har som ønske at dette skal være vårt klubbmesterskap i Matchplay spillformen!

Våre to flotte klubbambassadører på bildet oppfordrer sammen med TK, alle jenter/damer til å melde seg på årets utgave av turneringen , som er den 10.utgaven! Kom igjen jenter,  dere har alle muligheter til å sette gutta på plass!

Siden golfens hjemland er de britiske øyer,  så har vi skaffet oss et flott vandretrofe, som er en kopi av den pokalen som har fulgt The British Open siden 1872; også kjent som The Claret Jug. Denne pokalen står i Premieskapet på vårt nye klubblokale.

Vinneren av årets Matchplay får sin egen litt mindre kopi med årstall gravert inn,  så hiv dere rundt og meld dere på i golfbox før fristen utløper den 30 april.

Spillebestemmelser og oppsett ligger i golf box og skulle det være spørsmål rundt turneringen,  nøl ikke med å ringe turneringsansvarlige og spør!

 Dette er en gøy spilleform!

Vel møtt!
mvh TK