Logoemblem-GFGK-farger
I dag
Banen er
Stengt
Banen
Korthullsbanen
Stengt
Korthullsbane
Rangen er
Stengt
0
aktiviteter i dag
Aktiviteter
98
ledige medlemskap
Bli medlem nå
Del
05.03.2024
tirsdag
ArrowDown_Orange
Logoemblem-GFGK-farger
ArrowDown_Orange
gb_logo%20(1)
Tilbake
Julehilsen fra Gamle Fredrikstad GK
2023 er snart historie, og vi gleder oss til en ny golfsesong i 2024.
Julehilsen fra Gamle Fredrikstad GK
Vi ønsker å rette en stor julehilsen til alle medlemmer, gjester, frivillige og ansatte!
Håper alle får en fin nyttårsfeiring, og vi gleder oss til å se dere i 2024.

I løpet av kort tid er 2023 historie og vi starter på 2024. Som klubb og anlegg står vi foran en spennende sesong hvor vi allerede Tirsdag 2 Januar gleder oss til å ha vår nye daglig leder Nils Jørgen Olsen som fast inventar på kontoret for å starte i den nyopprettede stillingen. Han vil sammen med Freddy og Christoffer jobbe for at vi skal ta nye steg innen klubbdriftten og vi er ganske sikre på at dere medlemmer kommer til å både se og høre Nils Jørgen når han er kommet seg på plass.
Sørg for å ta godt imot ham, og hjelp ham i jobben med å gjøre klubben vår enda bedre!

Golfbanens siste forberedelser før sesongene 2024 er unnagjort og vi rakk akkurat den siste sprøytingen av greener før frosten og snøen slo inn for fullt i Desember. Gode forberedelser er gjort før 2024, med lufting av alle greener n.mer. Det blir alltid spennende å se hvilke utfordringer vinterværet bringer med seg, men vi er rustet for å klare det meste. Så håper vi vinteren ikke blir for lang, slik at vi kan få mulighet til å åpne til den tidlige påsken bl.a. Takk til de ansatte på banen som presenterte en flott bane hele 2023 sesongen!

I det nye toalettbyget og kiosken på hull 8 sparkles det og males innvendig pt, og vi er godt i rute for å ha punktet klart til sesongstart. Dette blir et fint og etterlengtet tilskudd på banen vår.
Det er mange som har bidratt mye der, men det er vanskelig å komme utenom vår kjære Vagn Sørensen som er primus motor og står på utrettelig også nå gjennom vinteren for å få punktet ferdig.

Dugnadscompagniet har fått noen måneders ferie, men vil starte opp igjen så fort været gir mening. Vi takker for deres innsats i 2023, med ønsker om like godt samarbeid og innsats i 2024.

Vi går inn i 2024 med nye og spennede partnere i Onsøy, Huseby og Hvaler. Vi har lansert et spillsamarbeid, mens det neste steget påp nyåret blir å sette seg ned sammen og se hvilke andre områder vi sammen kan gjøre oss bedre rustet på felles istedenfor alene. Dialogen og samarbeidet i den første perioden vitner om 4 klubber som er åpne, positive og klare til å finne gode løsninger.  Samtidig er det veldig gledelig at vi har fått så utrolig mange tilbakemeldinger fra dere medlemmer om at dette er et etterlengtet samarbeid.
Vi sender derfor en ekstra julehilsen også til samarbeidsklubbene våre, med ønsker om like godt samarbeid inn i det nye året.

Golfklubben går ikke rundt uten ulike frivillige verv, og vi retter en stor takk til styremedlemmer, komiteledere, frivillig trenere og andre frivillige som er med og bidrar til driften av klubben vår.

Baneselskapet vårt med Brødr. Bøckmann AS i spissen står fortsatt på for at vi skal ha et best mulig anlegg, og 2023 var intet unntak. Samarbeidet og dialogen er god, og vi er veldig glad for å ha en så solid og lokal aktør i ryggen som brenner for utviklingen av byen vår og særlig området på Østsiden.På vegne av GFGK

Helge Dehlin og Christoffer Halvorsrød