Logoemblem-GFGK-farger
-6°
I dag
Banen er
Stengt
Banen
Korthullsbanen
Åpen
Korthullsbane
Rangen er
Stengt
0
aktiviteter i dag
Aktiviteter
98
ledige medlemskap
Bli medlem nå
Del
01.12.2023
fredag
ArrowDown_Orange
Logoemblem-GFGK-farger
ArrowDown_Orange
gb_logo%20(1)
BANESTATUS
Med bakgrunn i været har vi nå konkludert med at hovedbanen er stengt for sesongen. Rangen er også stengt. Vi takker alle medlemmer og gjester som har besøkt oss og ønsker dere velkommen tilbake i 2024. Korthullsbanen vil være åpen når det er snøfritt og frostfritt.
Tilbake
En solskinnshistorie i Gamle Fredrikstad Golfklubb
En solskinnshistorie i Gamle Fredrikstad Golfklubb

Jeg begynte å spille golf vinteren 20/21, etter å ha blitt invitert med på "Ett slag av gangen (ESAG)" og Røde Kors. Dette passet meg ypperlig siden jeg i 2018 ødela ryggen med en prolaps og en ikke så vellykket operasjon.

Kommer fra en familie som er veldig interessert i motorsport og ikke så mye i ballsport. Var litt amibivalent til en sport med ball og køller. Det skulle vise seg ganske fort at golf var en ganske inspirende sport hvor du egentlig kun konkurrerer mot deg selv.

Dette passer ypperlig for en som har seg selv som sin største fiende og hvor livet har vært litt tøft.

Golf er unikt i forhold til resten av livet. Du kan slå 10 ræva slag og når du endelig treffer perfekt på det 11. slaget, så har du allerede glemt følelsen fra de 10 dårlige.

Startet som Ett slag av gangen (ESAG) deltager, har blitt medlem i golfklubben og er nå med på ordinære/organiserte treninger og spill forankret i ett godt klubbmiljø.

Gleder meg veldig mye nå som jeg har blitt tilbudt trenerutdanning og kunne lære bort litt golf og bidra til at andre oppnår den samme mestringsfølelsen. En mestringsfølese jeg tar med meg fra golfen og inn i hverdagen.

Vil takke ESAG, Røde Kors og Gamle Fredrikstad Golfklubb for mulighetene.
Christian Waagaard, hcp 32, 40 år og fra Fredrikstad

--

Vi i Gamle Fredrikstad Golfklubb er stolte og glade for at Christian ønsker å bidra som frivillig trener. For oss er han en solskinnshistorie hvor han har beveget seg fra en "litt utrygg plattform" til å oppnå mye mestring. Han er en veldig entusiastisk "golf nerd" som ønsker å hjelpe til med ESAG aktivitetene i vår klubb. Han blir tatt med inn i teamet med frivillige trenere og vil få trener praksis hos oss i kombinasjon med Trener 1 utdanning hos Golfforbundet.

Freddy Nordmark, Sportssjef, Gamle Fredrikstad Golfklubb