Logoemblem-GFGK-farger
I dag
Banen er
Åpen
Banen
Korthullsbanen
Åpen
Korthullsbane
Rangen er
Åpen
Åpningstider
0
aktiviteter i dag
Aktiviteter
98
ledige medlemskap
Bli medlem nå
Del
28.03.2024
torsdag
ArrowDown_Orange
Ta "Veien til Golf" kurs
Veien til Golf
Veien til golf
Veien til Golf
Logoemblem-GFGK-farger
ArrowDown_Orange
gb_logo%20(1)
BANESTATUS
Korthullsbane, range og hovedbanen er åpen med sommergreener og matteutslag. Greener på hovedbanen er luftet og dresset. Range er veldig bløt, men vi gjør vårt beste for å holde ballmaskin i gang gjennom dagen. Starttid bestilles i Golfbox.
Tilbake
Dugnadsgjengen trengte båt - Herregaardsmur AS stilte opp
Denne uken kommer "Sivbåten" tilbake for å behandle det som har grodd opp igjen i vannene våre. Når han er ferdig trenger vi å vedlikeholde vannene i større grad enn før så fort noe vokser over overflaten. Dugnadsgjengen trengte derfor en båt - Da var Freddy Solli og Herregaardsmur på ballen og bidro med en flunkende ny plastbåt..
Dugnadsgjengen trengte båt - Herregaardsmur AS stilte opp
Målet vårt er at vannene på banen skal være fri for siv og alger, særlig i spilleretningen. Dette forskjønner og gjør det også enklere å avgjøre om ballen faktisk har gått i vannet eller ikke. Sivbåten var og tok første "behandling" i vår og kommer nå tilbake denne uken for resterende. Dugnadskompaniet er etter dette avhengig av jevnlig kontroll og nedskjæring i vannnen, i den forbindelse hadde de behov av en båt. Herregaardsmur AS ved Freddy Solli stilte velvillig opp og ordnet dugnadskompaniet en flott plastbåt som de kan bruke rundt på anlegget. 
'
Vi sier hjertelig takk til Herregaardsmur AS for hjelpen!