Seniorgruppa GFGK sesongen 2017

Hei alle seniorgolfere!

Med spenning og stor forventning ønsker vi velkommen til årets sesong for seniorgolfere i Gamle Fredrikstad Golfklubb!

Gjennom 2016 hadde vi en meget stabil og trofast «gjeng» som stilte opp på onsdagsgolfen vår og som bidro til å skape trivsel under spill på bane så vel som på våre sosiale samlinger. Vi ønsker å videreføre dette i 2017 og selvfølgelig ønsker vi også å få enda flere til å hygge seg sammen med oss på aktivitetene våre.

Onsdag, 12. april starter vi opp i år med den «organiserte» seniorgolfen. Dette betyr at du som tidligere melder deg på i Golfbox eller du kan ta kontakt med en av oss som er kontaktpersoner for seniorgolf i klubben. (se egen liste). Vi vil da besørge nødvendig registrering eller gi den informasjon du er ute etter.

Dette skrivet legges ut på klubbens hjemmeside samt at den sendes til hver enkelt av de seniorene vi har registrert med e-postadresse. Målsettingen vår er å skape trivsel i et hyggelig, sosialt miljø hvor ikke bare prestasjonene på golfbanen står i fokus. Det er minst like viktig å ha det hyggelig sammen!

Fra klubbens side vil forholdene bli lagt til rette for oss. Vi i seniorgruppa håper derfor at så mange som mulig vil delta på aktivitetene våre og at seniorgolfen i Gamle Fredrikstad Golfklubb vil bli en positiv miljøfaktor i din hverdag.

Planene for sesongen er i ferd med å legges og vi oppsummerer kort følgende:

  • Onsdagsgolf (hver onsdag) med utslag kl. 10.00. Premieutdeling/sosialt samvær på terrassen/klubbhuset etter runden. Kaffe og byens beste vaffler til kr. 30.- !!
  • I tillegg til spilleformen Stableford vil vi noen onsdager legge opp til andre spilleformer. eks varianter av scramble hvor vi spiller på lag.
  • Vi vil kåre «årets spiller» etter sesongslutt for den som ønsker å delta på dette.
  • Det vil i større grad enn tidligere bli mulig å velge teested som du synes passer for deg.
  • Dersom du ikke ønsker at dagens golfrunde skal registreres gir du beskjed om dette i sekretariatet ved innlevering av scorekort etter runden.
  • Østfold Seniorgolf arrangerer også i år en lagserie hvor 8 spillere fra klubben tas ut til å delta / representere klubben. NB! De øvrige klubbene tilbyr greenfee på sine spilledager til ca. 50% av normal pris. Dette er et supertilbud og vi kan spille golf på banene i Østfold hver dag – om vi ønsker!
  • Vi planlegger en golftur både før og etter ferien med overnatting. Meget god tilbakemelding etter de turene vi hadde i 2016. Klubbens medlemmer betaler i år kr. 50.- for onsdagsrunden hvor kr. 30.- går til premier. Kr. 20.- går til å bygge opp reisekassa vår og/eller til sosial sammenkomst på klubbhuset.
  • Noen av oss er medlemmer i Norsk Seniorgolf. Som medlem her kan du spille over hele landet og dessuten delta på utenlandsopphold til gunstige priser. Det vil bli orientert mer om dette av vår kontaktperson til Norsk Seniorgolf på våre terrassamlinger etter runden på onsdagene.

Overnevnte punkter er noe av det vi ønsker å informere om før årets sesong starter for fullt. Vi håper at du som tidligere deltager eller som ny stiller opp i år på aktivitetene våre.


Alle kan ikke vinne, men alle kan ha det hyggelig!

Følgende personer fungerer som kontaktpersoner for årets sesong:

Johnny Olsen            senior@gfgk.no                   91721127

Hanna Yttervik          hmargryt@online.no           95207885 kontaktperson Norsk Seniorgolf

Harry Olaf Holmen   holaholm@online.no          91618863 Påmeldinger / golfbox

Aage Pedersen         aage-pe@online.no 90526640 Påmeldinger / golfbox

Vivian Sandmæl       viviansandmael@hotmail.com       41599591

Jan Roar Larsen        janroa-l@online.no 91814028

 

Fore! Nå drar vi det i gang!!!

NB! Håper at du fant denne lille infoen interessant.