Sammendrag dag 1 av Gamle Fredrikstad Open på Swedish Golf Tour

Swedish Golf Tour – Gamle Fredrikstad Open

Sammendrag runde 1

Adam Eineving i ledelse med glimrende bogeyfri 64 runde (-8) etter dag 1 av Gamle Fredrikstad Open. Elias Bertheussen best av de norske proffspillerne på delt 4.plass med 67 slag (-5) Amatørene Carl D. Fosaas og Mikkel Antonsen imponerer og er med i toppen. Carl med en runde på 67 ( -5 slag) delt 4. plass. Mikkel med 70 slag(-2) delt 15 plass.

Perfekt åpningsdag med gode spilleforhold og forholdsvis lite vind ga spillerne mulighet til å score lavt. Adam sin runde på 8 under par er allikevel imponerende og har satt standarden for uken. De norske henger godt med og vi har 7 stk blant de 15 beste etter dag 1. Spesielt imponerende av amatørene Carl Didrik Fosaas og Mikkel Antonsen som ligger på henholdsvis 4 og 15. plass. Elias Bertheussen befester sin posisjon på toppen av rankingen med en god åpningsrunde på 67 slag. Det blir en spennende runde 2 i morgen!

 

Kort om SGT:

”Som så kallad tredje nivåtour på herrsidan ingår Swedish Golf Tour i ett system som möjliggör för spelarna att kvalificera sig vidare till högre internationella tourer. Herrarnas tävlingar ingår i Nordic Golf League där en topp 5-placering på order of merit ger fullt kort på Challenge Tour nästföljande år”

Prispengene på Gamle Fredrikstad Open er 375.000,- SEK og startfeltet består av 153 spillere.

 

Link til scoring

https://golf.se/for-spelaren/tavlingar/swedish-golf-tour/tavling2/#/competition/1816457/leaderboard