Samarbeidsturneringen Høstpokalen 2015 og Beste stabelfordspiller 2015

Velkommen til Høstpokalen 2015.

Dette er en turnering for de 3 samarbeidsklubbene Borregaard, Huseby & Hankø og GFGK.  Første runde spilles hos GFGK 10.mai og er del av en 3-runders turnering, en på hver bane (gjelder klassene A, B og C).  I tillegg til plassering i Høstpokalen premieres turneringen også individuelt. Runde 2 spilles hos Borregaard GK den 6, juni. Siste runden spilles hos HHG den 9.aug.

De beste plassene i hver turnering gis poeng. Flest poeng sammenlagt vinner høstpokalen. Vi håper selvsagt at årets vinner har Gamle Fredrikstad GK som sin hjemmeklubb. Vi gleder oss til å spille hos HHG og Borregaard GK. Mer informasjon om turneringene finner dere under klubbturneringer og åpne turneringer i golfbox. Mer detaljert informasjon blir oppdatert fortløpende.

Beste Stabelfordspiller 2015

Denne turneringen er spesiell da den også teller som OOM turnering for våre medlemmer. Høstpokalen (10,mai) og Mai slaget (3.mai) inngår i turneringslisten for OOM og er to av flere turneringer i årets turneringsprogram som brukes til å kåre Årets Beste Stabelfordspiller 2015. Mer informasjon blir hengt opp i klubbhuset og på rangen om kort tid.

Magisk golfhilsen fra

Turneringskomiteen