Resultater Pink Cup 2016

pc 2016

Tusen takk til alle som deltok, hjalp til og sponset. Dere bidro til at vi greide å gjennomføre en turnering hvor alle koste seg og gledet seg over å spille golf for å støtte en god sak. Takket være dere så har vi gleden av å kunne overføre 44.000,- til brystkreftsaken.

Vi ønsker å gratulere vinnerlaget Kirsti Skogman, Per Sondre Gulichsen, Jens Kleven og Freddy Solli med score på -16. Vi ønsker dere lykke til i landsfinalen.

Vi ble totalt overrasket og satt ut når Bjørn Brovold og Lars Petter Brovold informerte under premieringen at de åpnet sparekassa og ga en personlig gave til saken på 10.000,-. Det finnes ikke ord som kan beskrive hvor fantastisk dette er.

En spesiell takk til Arne og Eva Wærstad, Edgar og Sigrunn Bøckmann, Hildegunn og Kai Borup, Sissel og Børre Hagen, Kirsti og Jan Skogman, Thor Bøckmann, Freddy Nordmark, Lars Petter og Bjørn Brovold, Gunnar og Gretha Bøckmann, Rambøll, Pineye Velvære, Marianne Antonsen, Jon Erik Geier Olsen, Fredriktad Motell og Camping, Proshop, Gamle Fredrikstad GK, Turneringskomiteen, Flexit og Banemannskapet.