Rapport fra banen

Her kommer en liten rapport fra Banekællæne. bane1
Vi har så smått begynt forberedelsene til vinteren. Andreas har som bilde viser tømt vannings anlegget. Vi har også luftet og stengt av den lille trenings greena. Og tatt inn tee 60 stenene.

Selve banen er på sitt fineste, litt kaldt om morgenen men flott på dagen.

Vi kommer i uke 41 til å lufte alle greenene med tynne tinner. Så blir de valsa og er like fine å spille på. Uke 41 vil vi også lufte tee steder. Vi skal også planere og såå til området som er rydda ved green 5. Videre begynner vi på området rundt greena på hull 6. Her skal det bygges en palisade i sviller foran green. Samt at dike på venstre side av green skal legges i rør. Da kan vi fylle over og såå. Da får vi ett mye finere greenområde.

Uke 42 så skal fairwayene luftes. Arbeidene på hull 6 fortsetter. Vi har også bytta litt jobb med entreprenøren på hull 5. Han vil i uke 42 ordne litt med venstre side på green 16. Vi skal legge igjen 3/5 meter på vannet slik at hullet blir litt mer lettspilt.

Juliusen som firma heter skal også grave en vei på hull 4 slik at vi slipper å få biler helt inn på greena.

Videre skal han grave ett dike mellom 11 og 12 slik at vi kan drenere området og etablert god rough.

Han skal også gjøre en jobb mellom 5 og 11. Skal fylle igjen det lille vannet som er der og lage ett lite dike slik at vi kan etablere rough der. Dette er arbeider som blir utført når frosten kommer.

Uke 43 skal vi sprøyte greener for sopp. Er også høyst sannsynlig den siste uka det blir klipt noe. Greener vil også bli dresset godt.

Uke 44 vil vi så lufte greener med større tinner, ta inn krakker, søpledunker etc. Vil også ta inn tee 47 slik at kun 43 og 57 står ute.

Så er det været som bestemmer lukking men vi tenker stenging i midten av november.

Så har vi mye skog som skal ryddes i vinter.
Fra 150 pinnen på hull 6 hele hull 7 og hull 8 forbi det nye 43/47 tee.

Har du lyst på litt mosjon ikke vinter tar vi i mot hjelp til dette. Kontakt Aage på tlf 90016542 eller Agne på 97872983