Veien til Golf kurs

2011_gfgklogo_245

VEIEN TIL GOLF

KURS 2021

Har du lyst å begynne med golf? Første skrittet inn i golfverden er å melde deg på ett Veien Til Golf kurs.  Vårt mål med kurset er å skape glød, entusiasme og bidra til at du opplever mestring, motivasjon til å lære mer og ønsker å fortsette med golf som et ivrig medlem i lang tid fremover.

Veien Til Golf kurset gir deg en praktisk innføring i hva golf er og inkluderer tekniske ferdighetene og trygt spill på banen. Kurset inkluderer også en teoretisk del som gjennomføres på nett. Kurset er mye mer enn bare ett golfkurs. Man møter trenere, andre golfspillere og golfklubben for første gang og blir en del av idrettslaget. Det er viktig for oss at du som deltager blir en del av det sosiale miljøet og føler deg inkludert.

Det koster ingen ting å bli med på Veien Til Golf kurset. Deltageravgiften er inkludert i medlemskapet som koster 379,- pr. måned og som betales fra påfølgende måned du tar kurset og ut året. Som medlem får du i tillegg mange medlemsfordeler. Du kan spille så mye du vil på hovedbanen og korthullbanen. Du får muligheten til å bli med på medlemstreninger med mål om mestring og personlig golfutvikling. Ett range kort med 20 klipp er inkludert i tillegg til andre medlemsfordeler.

Nytt i år er at du som deltager får ett tilbud på 3×30 min. med en-til-en instruksjon for kun 999,-. Dette er protimer med trener hvor kun du er i fokus og man har mulighet til å gå litt mer i dybden. Vi anbefaler å gjennomføre protimene rett etter kurset.

Praktisk info

  • I forkant av kurset får dere en informasjons mail med info om selve kurset og om hvordan vi gjennomfører kurset etter gjeldende nasjonale og lokale retningslinjer for Covid 19 sikkerhet.
  • Kurset foregår fra 10.00 til 15.00 lørdag og søndag.
  • Teoretisk del gjennomføres på nett.Link til denne fås i forkant av kurset. NB: Ingen prøver!
  • Praktisk del foregår kun utendørs, husk klær til vær og vind.

Priseksempel:

Tar du VTG Kurs April: 379,- pr mnd Mai – Des Total 3032,-

Tar du VTG Kurs August 379,- pr mnd Sept – Des Totalt 1516,-

For ungdom 12 tom 19 år er prisen 1600,- for kurs inkl medlemskap. Treningsavgift for gruppetrening junior i sesongen er da også inkludert.

Kommende kursdatoer:

31 Juli – 1 August Dette kurset er fullt

8 Aug –  Dette kurset er fullt

28 – 29 August Dette kurset er helt fullt

11-12 September Dette kurset er helt fullt

spørsmål om VTG kan rettes til Freddy Nordmark – freddy@aktivitetsbyen.no

For påmelding kan du bruke skjema nedenfor: