Protjenester

Priser 2019
20 minutters leksjon – Kr 300,-*
40 minutters leksjon – Kr 600,- ( 450,- 1.gang)
60 minutters leksjon – Kr 900,-
*Første protime må være 40 minutters leksjon – Denne koster kr 450,-

Klippekort Kr 1650,-
Inkluderer 1 stk 40 minutters leksjon + 5 stk 20 minutters leksjon.

Vi har gavekort!

THOR BØCKMANN

Jeg har jobbet innen golfbransjen nå i 24 år. Begynte å spille når jeg var 13 år og gikk raskt ned til hcp 5. Var da medlem i Strømstad GK og spilte bare når min far hadde tid, 2-3 dager i uka.

Når jeg var 17 år spilte jeg mitt første NM, og syntes det var så spennende at jeg bestemte meg for å satse på golf. Spilte veldig mye i Sverige på noe som hete scratch tevlinger. Dette var for amatører, og vi var en liten gjeng fra Norge som reiste rundt og spilte. Fikk masse erfaring ut av disse turneringene. Etter en stund fikk jeg mulighet til å spille på landslaget et par ganger, og begynte å reise mer til utlandet.

Spilte EM 2 ganger (i Scotland og Finland) og kvalet inn på den Svenske golf touren. Der spilte vi i Sverige, Danmark og Norge. Og en del av disse var Challenge tour. Jeg vant dessverre aldri, men var oppe og fightet om seieren et par ganger.

Har også prøvd og kvale til Europa touren 4 ganger, var 2 ganger bare 1 slag unna for å komme til hovedkvalet.
Fikk muligheten via et wild card å spille 1 Europa tour turnering. Denne gikk på Royal Mougins i Cannes, Frankrike, Per Haugsrud og jeg misset cutten med 1 slag.

Tok min pro utdannelse i Florida på The Golf Academy of the South. Det var en 2 årig skole som jeg lærte alt innen golf yrket.

Ved spørsmål ta kontakt på tlf 99410100 eller email tb@gfgk.no

Iver K. Ødegård

Iver er opprinnelig fra Hamar og har allsidig bakgrunn fra både ishockey og golf. Han har en bachelor i trenerrollen og er utdannet PGA pro fra Høgskolen i innlandet, i tillegg har Iver også årsstudium i bevegelseslære fra Camosun college i Canada.

Iver har de siste 2 årene jobbet for Magnus Landström Golf Academy som ligger på nordsjælland i Danmark.

Iver vil kombinere en 50% stilling som trener hos oss med stillingen som sportssjef for golf på Wang Toppidrett Fredrikstad. Iver sine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være å ha ansvar for juniortreningen og undervisning til klubbens medlemmer.

Iver kan kontaktes på iver@aktivitetsbyen.no – Iver er også tilgjengelig for protimer innendørs i Fredrikstad Golfsenter ved forespørsel.

Du kan booke protimer gjennom golfbox i sesong, utenom sesong ta kontakt!

http://www.protrainer.golfbox.dk