Protjenester

2011_bckis_245

THOR BØCKMANN

Jeg har jobbet innen golfbransjen nå i 24 år. Begynte å spille når jeg var 13 år og gikk raskt ned til hcp 5. Var da medlem i Strømstad GK og spilte bare når min far hadde tid, 2-3 dager i uka.

Når jeg var 17 år spilte jeg mitt første NM, og syntes det var så spennende at jeg bestemte meg for å satse på golf. Spilte veldig mye i Sverige på noe som hete scratch tevlinger. Dette var for amatører, og vi var en liten gjeng fra Norge som reiste rundt og spilte. Fikk masse erfaring ut av disse turneringene. Etter en stund fikk jeg mulighet til å spille på landslaget et par ganger, og begynte å reise mer til utlandet.

Spilte EM 2 ganger (i Scotland og Finland) og kvalet inn på den Svenske golf touren. Der spilte vi i Sverige, Danmark og Norge. Og en del av disse var Challenge tour. Jeg vant dessverre aldri, men var oppe og fightet om seieren et par ganger.

Har også prøvd og kvale til Europa touren 4 ganger, var 2 ganger bare 1 slag unna for å komme til hovedkvalet.
Fikk muligheten via et wild card å spille 1 Europa tour turnering. Denne gikk på Royal Mougins i Cannes, Frankrike, Per Haugsrud og jeg misset cutten med 1 slag.

Tok min pro utdannelse i Florida på The Golf Academy of the South. Det var en 2 årig skole som jeg lærte alt innen golf yrket.

Ved spørsmål ta kontakt på tlf 99410100 eller email tb@gfgk.no

CHRISTOFFER HALVORSRØD

Christoffer jobber både som pro og administrativt. Christoffer er utdannet PGA Club Professional. Christoffer jobber også som sportssjef for golflinjen på Wang Toppidrett Fredrikstad. Christoffer har over 10 år erfaring som trener og har bl.a trent flere juniorlandslagsspillere. Christoffer har tidligere jobbet på Evje Golfpark og Borregaard Golfklubb. Christoffer er i hovedsak tilgjengelig for privatundervisning på mandag kveld, og vil ellers være å treffe på klubbens junior og ivaretagelsetreninger.

Ved spørsmål ta kontakt med Christoffer på tlf 41431588 eller email ch@gfgk.no

 

Du kan booke protimer gjennom golfbox

http://www.protrainer.golfbox.dk

Priser

30 Minutter Kr 300,-

6 x 30 min Kr 1.500,-

Årskort Kr 2.995,- 2 stk protimer hver uke gjennom sesongen (utenom ferietid 1 aug til 15 aug). Bestilles via Thor på mobil 994 10 100 eller epost: tb@gfgk.no