Oppsummering Runde 3 – Gamle Fredrikstad Open Swedish Golf Tour

Swedish Golf Tour – Gamle Fredrikstad Open

Sammendrag runde 3 – Åke Nilsson seiret

Åke Nilsson satt lederen fra begge de første dagene Adam Eineving under press tidlig på Torsdagens runde og med en chip in for birdie på Hull 16 gikk han opp i en ledelse som han aldri ga tilbake. Med solide -14 totalt var han 2 slag foran Adam Eineving, mens de norske Carl Didrik Fosaas og Elias Bertheussen delte 3 plassen med Niklas Møller.

Veteranen Richard Greene leverte dagens beste runde på

66(-4) og tok med det en delt 6.plass.

Amatøren Thoma Helgø leverte 68 slag (-4) og jobbet seg oppover listen til en god 10 plass. Hjemmehåpet og amatør Mikkel Antonsen leverte en runde på 70 slag med en runde som inneholdt en HIO på hull 8. Han endte totalt -2 på en godkjent 36.plass.

“En flott avslutning på uken med Åke og Adam som fightet hele veien inn til hull 18. Åkes birdie på hull 16 hvor han chipet I hullet fra utsiden av green var avgjørende I duellen. Gledelig at Elias Bertheussen (T3)holder en stødig kurs på rankingen og mot Challenge Tour kortet for 2019, mens prestasjonen til Carl Didrik Fosaas som blir beste amatør har vært imponerende fra hull1 og helt inn. Det var også moro at Richard Greene som er å regne som “lokal” viste gamle kunster med dagens beste runde.

En vellykket uke med norske øyne og en god avslutning på et bra arrangement! “

Kort om SGT:

”Som så kallad tredje nivåtour på herrsidan ingår Swedish Golf Tour i ett system som möjliggör för spelarna att kvalificera sig vidare till högre internationella tourer. Herrarnas tävlingar ingår i Nordic Golf League där en topp 5-placering på order of merit ger fullt kort på Challenge Tour nästföljande år”

Prispengene på Gamle Fredrikstad Open er 375.000,- SEK og startfeltet består av 153 spillere.

Link til scoring

https://golf.se/for-spelaren/tavlingar/swedish-golf-tour/tavling2/#/competition/1816457/leaderboard