NXT LVL-trening hos GFGK

Flere og bedre golfspillere!11

NXT LVL er en ferdighetstrapp med seks forskjellige nivåer. Hvert enkelt nivå har et eget treningskort med øvelser og oppgaver for treningsområdene og banen. Målsetningen med kursene er å øke spillernes kunnskaper og bevissthet rundt både trening, spill og tekniske ferdigheter.

Hvorfor NXT LVL?

  • Med NXT LVL skaper golfklubben et attraktivt miljø for sine medlemmer, partnere og gjester og tilbyr dem inspirerende treningsfasiliteter.
  • Med NXT LVL tilbyr trenere og klubber et ferdig konsept for spillerutvikling.
  • Med NXT LVL blir golfspilleren inspirert til mer og bedre golf, og dette er avgjørende for at klubben og norsk golf skal vokse i både bredde og topp.

I disse dager blir drivingrangen og treningsområdene oppgradert med merking etter NXT LVL standard. Drivingrangen er ferdig oppmerket med “korridoren” og de ulike lengdene, men vi vil jobbe med å lage tydligere målgreener. Vi vil også merke opp på nærspillsområdet i den nærmeste fremtid.

Treningskortene vil bli å få kjøpt på klubben for ditt ferdighetsnivå. Vi har kort for noen nivåer i bua på rangen, mens flere er bestilt. Her finner dere også mer info om NXT LVL og hva det går ut på. Kr. 50,- pr kort.

Lyst til å finne ut hvor god du egentlig er? Last ned scorekortene til NXT LVL spillersjekken gratis HER

Velkommen til trening hos GFGK