Norgescup er i gang!

Klokka er nå litt over 08.00 her på Gamle Fredrikstad og Norgescup Nordea Future Series er nå i gang. rangen fylles av håpefulle spillere. Vi på start er nå blitt en velorganisert og velsmurt maskin som sender ut spillere, deler ut frukt og vann og tar bilder. Starter Edgar Bøckmann har full kontroll på både spillere og frukt.

DSC_0004

Været her i dag er så langt greit, vi kan enda se tåka ligge over hullene bort mot veien. Litt kaldt er det, men jeg tror nok det skyldes mer morgenen enn været. Nå er klokka 11.30 og vi venter fortsatt på sola og varmen.Som sagt av TD, Lars Otto Bjørnland er det perfekt golfvær. Så langt har alt gått knirkefritt, hvis vi ser bortifra en liten vanning på greenen på hull èn. Dette ble lett avverget med en liten telefon til banemannskapet.

DSC_0023

Det sies at banen er bedre enn noen sinne, og så langt er spillerene enige. Jeg har hørt med noen av dem, og det som går igjen er at banen er vanskelig og krevende, men også morsom og har veldig fine greener. Vi har også fått høre at banen er annerledes og ikke en ”typisk norsk” bane, noe som er sant med tanke på mangel på skog og mer enn normalt med vann.

DSC_0039