Herre elite

Herre elite treninger.

Elite 2018

Vi fortsetter vårt prosjekt med å invitere våre beste golfere til å trene sammen 1 dag i uka. Vi starter opp uke 17, 23 april kl. 18.00 og har trening ut juni, tar ferie i juli og starter opp igjen første uka i august. I år er det Thor Bøckmann som skal trene oss.

Det blir trening med pro annenhver uke hvor pro setter opp et treningsprogram og instruerer. I ukene uten pro lager vi en intern turnering gjennom sesongen som vil foregå på både korthullbanen og 18-hullsbanen.

Dette er et prosjekt som ikke dekkes av klubben, så det er en avgift på kr. 500.- for å være med. Disse pengene går til å dekke pro samt premier til vår interne turnering.

I fjor var vi 12 til 15 personer hver uke og vi håper at vi øker dette i år. Møt frem første treningsdag og vær med å utvikle både deg selv og klubben videre.

Treningsavgiften Vippses til 906 12 905

 

Uttak lag-NM herrer og senior 50+

Vi bruker uketurneringen som uttak for hvem som skal få spille lag-NM. Kvalifiseringen starter uke 19 (7. Mai) og avsluttes uke 25 (24. Juni). Dvs. 7 uker og de fire beste rundene blir lagt til grunn for uttaket. Spiller man ikke uketurneringen er man ikke med.

Det spilles fra tee 59 i begge klasser. Det er brutto slaggolf og vi lager et eget oppsett i golf-box hvor vi legger inn bruttoscore for de som er med (du er også med i uketurneringen som er slaggolf minus dine tildelte slag).

For at runden din skal være tellende du spille med minst en person som også er med i kvalifiseringen. Herrer og senior 50+ kan spille sammen.

Lag-NM herrer              20 – 22 juli

Lag-NM senior 50+     18 – 19 august (PS. Må være medlem i Norsk Seniorgolf)

Dere som ønsker å være med i uttaket til NM må melde dere på senest 27. April. Det er viktig at dere som sier ja har satt av helgen det skal spilles. Vi ønsker å unngå en situasjon der de kvalifiserte trekker seg.

 

Påmelding;

Ketil: rekruttering@gfgk.no

Vi ser frem i mot en flott sesong!

Hilsen Ketil Holter

 

tn_img_0916