Klubbserien 2014

Klubbserien for 2. divisjon lagmatch er i gang, og vi hadde vår 1. match på Aurskog/Høland søndag 25.05. 6 deltakere stilte fra GFGK, Bernt Kristian Berntsen, Christine og Espen Lien, Hanna M. Yttervik, Johnny Olsen og undertegnede lagkaptein Gunnar Skulstad. Spillet er et matchspill der man vinner hull, og det kan i værste fall være over etter 10 hull. 2 deltakere fra hver klubb stiller på laget mot 2 motstandere.

 

Kjøreturen til Aurskog tok ca. 2 timer, og da vi forlot GFGK på formiddagen ca. kl. 11.00, så vi mange paraplyer ute på banen vår. Vi forventet en regnfull dag på Aurskog også, men etter 4. hullet kunne vi ta av regntøyet og slå ned paraplyen. Banen på Aurskog var også preget av regnværet, den var våt overalt.

 

Flere av deltakerne hadde ikke spilt lagmatch før, så vi hadde en gjennomgang om regler før vi gikk ut. Tilbakemeldingen fra de som ikke hadde spilt lagmatch før var – dette må vi gjøre oftere, dette var gøy!

 

Resultatet vårt etter den første matchen ble uavgjort 3-3. 1 match ble vunnet etter 12 hull, en uavgjort og en tapt.

 

Vi hadde hyggelige motstandere og jeg håper at vi kan behandle våre motstandere som vi ble tatt i mot på Aurskog. Vi gleder oss allerede til neste match som er på GFGK 15. juni.

 

Om noen vil følge oss, så ligger tabellen på Norges Golfforbund om noen dager. Det er feil i det systemet også, så det er ikke oppdatert en eneste kamp pr. d.d.

 

Lagkaptein Gunnar Skulstad”aurskog 2014