Informasjon fra TK

Hei alle glade golfere.

Da er golfsesongen 2016 i gang og vi gleder oss til å spille mange golfrunder på vår fantastiske bane.

Turneringsprogrammet er nå nesten helt ferdig og de fleste turneringene er lagt ut i golfbox.

Det er mye aktivitet nå i april, mai og juni og vi håper dere melder dere på.

• Åpningsturneringen (24.april) NB!!! Påmeldingsfrist torsdag 21.april kl. 12.00.
  • Maislaget (5.mai)
  • FCG (8.mai)
  • Anno 1721 (16.mai)
  • Høstpokalen Del 1 (28.mai)
  • Pink Cup (5.juni)
  • Nordea Pairs (19.juni)

Merk dere datoen 5.juni. Da spiller vi Pink Cup. NB! Dette er ikke en dameturnering. Det er en åpen turnering for alle hvor målet er å samle inn så mye penger som mulig til brystkreft-saken.

For første gang skal vi alle spille fra samme tee. Vi prøver ut noe helt nytt i Anno 1721 turneringen. Alle spiller fra tee 43 og vi kjemper om fin premie til den som greier å få flest eagle. Damene har longest drive på hull 5. I tillegg har vi 4 closest to pin konkurranser og en liten ekstra overraskelse.

Matchplay 2016 spilles som i fjor og vi kjemper om å få navnet vårt på vandrepokalen. Vi kårer også beste poengplukkeren (OOM) for 2016 sesongen.

Det er to samarbeidsturneringer i år. First Class Golf (FCG) spilles hos oss i mai. Vi vant høstpokalen (GFGK og HHG) i fjor og vi ønsker selvsagt å beholde vandrepokalen.

Mer utfyllende turneringsinfo og fult turneringsprogram finner dere i golfbox under klubbturneringer. Vi vil på nettsiden «minne dere på» aktuelle turneringer fortløpende.

Vi har gjort noen endringer i oppsettet av våre turneringer.

I single turneringene har vi som i fjor delt turneringen i fire klasser. A= +8-11,0. B= 11,1-20,0. C= 20,1-36. D= 36,1-54. Endringen i grensen mellom B og C er gjort for å balansere B og C klassene med likest mulig totalt antall deltagere (uansett kjønn og alder). Deltagere i D klassen blir blandet med C klassen slik at de litt «nyere» golferne skal bli godt tatt vare på i våre turneringer.

Tee steder er valgt etter anbefalinger fra USGA, R&A, NGF og våre egne erfaringer og frem til sommeren prøver vi ut «tee it forward» for å prøve å gjøre golfen litt lettere. Håpet er at alle uansett ferdigheter skal få en god opplevelse av å spille turnering. De fleste vil da i enkelte turneringer oppleve å spille banen fra andre tee steder enn man vanligvis gjør.

Klubbens økonomi er viktig og vi har derfor valgt søndag som primær turneringsdag. Påmeldingsfristen er i år satt til torsdager kl. 12.00 før en turnering. Da åpner vi all unødvendig blokkering av banen slik at vi kan slippe til gjester eller medlemmer som ikke ønsker å delta i turneringen. Det blir derfor ikke mulig å etteranmelde seg.

I noen av våre turneringer frem til sommeren vil dere få ett spørsmålsskjema som vi skal bruke til å evaluere oss i TK. Etter 1.juli samles vi i TK og tar en full evaluering i samarbeid med styret slik at vi kan utføre eventuelle nødvendige endringer for å heve kvaliteten på våre turneringer.

På nettsiden «GFGK.NO» finner dere menyvalget klubben. Under Klubben->Komiteer finner dere turneringskomiteen. Her vil dere finne turneringsprogrammet, OOM og annen informasjon fra oss.

Under menyvalget «regler» finner dere gjeldende generelle lokale regler og turneringsreglementet. Dere vil alltid få utlevert ett eget ark med lokale regler for en turnering. Følg med på nettsiden vi vil fortløpende oppdatere informasjonen fra oss.

Nytt i år er «luksus» utgave av Closest to Pin. I noen av våre turneringer vil vi ha closest to pin på alle (4,8,13 og 16) par 3 hullene. Det vil koste 100,- for å være med på alle 4 og man kan vinne flotte premier. Vi vil ha vanlig closest to pin og trekning på scorekort på nesten alle våre turneringer. Dette er konkurranser alle har en sjanse til å vinne. Vi har også longest drive på noen av våre turneringer.

Skal vi i TK lykkes så er vi helt avhengig av tilbakemeldinger slik at vi kan lære underveis og heve kvaliteten på våre turneringer. Send oss gjerne en mail eller snakk med Sportsjef om din opplevelse av å spille en turnering i GFGK.

Vi gleder oss til å se deg i våre turneringer

Turneringskomiteen