Golfsesongen nærmer seg – Medlemskap, booking og tilgjengelighet – Ting du bør vite

  • Bookingregler 2021 – Medlemmer kan fra 15 April booke 14 dager frem, mens gjester kun kan booke 10 dager frem. Medlemmer kan legge til medlemsgjest opptil 14 dager før. Før 15 April er det like vilkår for gjester + medlemmer. Hvert medlem kan booke opptil 6 tider pr person i perioden på 14 dager.
  • Greenfee 2021 – Vi har oppdatert våre greenfeepriser, og satt opp prisen i såkalt “primetime” slik at hvis gjester vil benytte seg av de beste tidene må de betale de høyeste prisene. Vi har bevart “medlemsgjest” prisen til den billigste greenfeeprisen vi har slik at dere kan ta med dere gjester til en fordelaktig pris. Eksempelvis kan du ta med inntil 3 gjester i “primetime” på helgene til kun 425,- pr person, mens ordinær greenfee er 675,-
  • Større fokus på “No show” – Foran 2021 så vil vi være tydeligere på avbestillingsfrist for starttider knyttet til No Show. Det vil også komme nye funksjoner i Golfbox i løpet av sesongen som gjør det enklere for både oss og dere i henhold til avbestilling og bekreftelse. Vi vil informere om disse når de er klare.
  • Ingen vervekampanje for 2021 – Tidligere har vi hatt en vervekampanje fra November – Januar. I år er den ikke videreført slik som tidligere. Ved sesongstart i 2021 er vi 1050 medlemmer hvorav de fleste er fullt betalende.
  • Avtalen med Drøbak + Moss og Rygge – Alle fullt betalende medlemmer har fritt spill Moss + Drøbak hver Torsdag mellom 1 Mai – 1 November. Dersom du ønsker å oppgradere til fritt spill hele året på de 2 banene + flere andre spennende fordeler kan du lese om vårt plussmedlemskap her Plussmedlemskap – Oppgrader til spill på Moss og Rygge GK + Drøbak GK – Gamle Fredrikstad Golfklubb (gfgk.no)
  • Intervall starttider – Disse vil for 2021 gå ned til 8 minutter, noe som skaper mer tilgjengelighet.
  • Forhåndsbetaling – I 2021 vil vi benytte oss av forhåndsbetaling for greenfee, turneringer og undervisning. Det benyttes golfbox sin løsing via NETS, som er trygt og brukervennlig for deg som kunde.

Du kan lese om alle medlemsfordeler her:

Medlemsfordeler 2021 – Gamle Fredrikstad Golfklubb (gfgk.no)

Du kan lese om bookingregler her:

Starttidsbestilling – Gamle Fredrikstad Golfklubb (gfgk.no)