GOD PÅSKE!

Nå skal vi snart i gang med spill og trening på det flotte anlegget vårt. Selv om vær og klima ligger etter med forberedelsene til 2018 sesongen, står vi klare til start så fort vær og temperatur tillater.

Banemannskapet har jobbet med det som er mulig å gjøre frem til nå. Tirsdag 3. april kl. 18.00 er det oppstartsmøte for DugnadsCompagniet og Hullfaddere. Du er velkommen til å møte opp dersom du ønsker å være en del av den flotte gjengen!

Åpningsturneringen er lørdag 28. april. Turneringen ligger i golfbox klar til påmelding. På kvelden blir det bankett på City. Det kommer egen adgang til påmelding i Golfbox om ikke så lenge. Der er du velkommen til å melde deg og den du vil ha med deg selv om du ikke har hatt anledning til å være med på turneringen tidligere på dagen.

Klubbens damer og jenter har allerede anledning til å melde seg på første trening med pro tirsdag 17. april via Golfbox.

En av de nærmeste dagene blir treningstilbud for medlemmer lagt ut av pro. I fjor var vi ca. 120 stk på organisert trening hver uke, og vi regner med å bli flere i år!

Dette var en liten dråpe informasjon til dere som har satt golfskoene klare i gangen, pusset køllene to ganger og allerede pakket om bagen én gang. Til dere som ikke har gjort disse forberedelsene: Gjør deg klar til din beste golfsesong! Den kommer snart, mer etterlenget enn på mange år.

GOD PÅSKE!