Gamle Fredrikstad Golfklubb – PINK CUP 2015

Pink Cup 2015 1.plads 2 Pink Cup 2015 2.plads 2 Pink Cup 2015 3.plads 2Søndag den 31.5 avholdt GFGK´s damer, ”Hoffdamerne og Frillerne” klubbens første Pink Cup turnering, hvor alle inntekter går til Brystkreftforeningen. 54 mer eller mindre rosaklædte golfere hygget seg med ”4-manns scramble” i solskinn og en noe utfordrende vind.

Resultater finner du HER

På banen var det mange ekstrakonkurranser, som f.eks. ”beat the pro´s” Thor og Lars Petter, i ”longest drive” og ”closest to pin”, samt mulighet for kjøp av proslag og put´s for 50 kr/stk.

Klubben bidro med 20 kr for hver birdie, 50 kr for at slå lengere enn Thor, og 300 kr for hver utleverte ”Pink ball”, som fortsatt ”levde” etter å ha vært spilt på omgang gjennom turneringen, og deretter levert tilbake til klubben. Dessuten gikk alle startgebyrer og greenfee´s uavkortet til saken.

Vi sender hermed et varmt takk til alle sponsorer, for de mange og meget generøse bidrag til premier og lotterigevinster. Loddsalget alene innbrakte 7.500 kr. Vi vil selvfølgelig også takke alle generøse deltagere og gode medhjelpere.

Vi er nu meget stolte af og glade for, at kunne sende 2015 års bidrag på ca. 30 000,- (regnskapet er ikke helt klart) til Brystkreftforeningen. Et resultat over al forventning ved vores første Pink Cup turnering.

Dette året regner vi som en generalprøve! Årets to hovedsponsorer Brick AS og Rambøll AS har allerede meddelt, at de stiller opp til neste år igjen! Det gør Hoffdamerne og Frillerne også!