En dag med serveringsbilen!

En noe tåkete og vindfull dag skulle jeg ha min første tur med serveringsbilen. Som vanlig blir man møtt av blide mennesker i klubbhuset og bilen ble fylt med diverse varer, og det viktigste i dag. GRATIS KAFFE!

Så bar det av sted ut på banen. Og for en tur, for en dag. Skal vel være ærlig å si at jeg var bekymret for en kald fornøyelse, men det ble det absolutt ikke. For en herlig gjeng med golfere jeg kom i kontakt med. Ble litt småprat med alle, og gratis kaffe var jaggu populært i dag.

Som dere vet er vi avhengige av at vi får litt hjelp av våre medlemmer i løpet av sesongen for å kunne tilby et bra tilbud til alle som bruker banen vår. Jeg kan trygt anbefale en tur med serveringsbilen.

Ta kontakt med Aage Sandmel og meld dere på en tur med ”vogna”. Send Aage en e-post her

Det ble en flott dag på banen. Har lagt ved noen bilder av mange av de herlige menneskene jeg traff.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Ketil