Bli med Sander og Lars Petter til fantastiske Sør Afrika

Bli med på en fantastisk golfreise til Sør Afrika sammen med Sander Solberg og Lars Petter Brovold i januar 2017.  0081

Etter en meget vellykket tur til Sør-Afrika i januar 2016, setter vi opp en ny tur til samme område med nye, oppgraderte overnattingssteder og noen nye golfbaner.

Garden Route er en fantastisk strekning som strekker seg fra Cape Town til George. Turen starter med ett 3 dagers opphold i Stellenbosch på Stellenbosch Hotel; ett av Sør–Afrikas aller største vindistrikt. Det vil bli vinsmaking på en anerkjent vingård i distriktet.

Den 4. dagen fortsetter vi reisen langs Garden Route opp til tettstedet Wilderness ( 10-15 min. kjøring fra George ). Vi blir værende i Wilderness i 2 netter. Vi overnatter på nyrenoverte The Wilderness Hotel.

Så reiser vi videre til Knysna by, kåret til en av Sør-Afrika`s flotteste byer, hvor vi overnatter 4 netter på Simola Hotel & Spa hvor det ligger en Jack Nicklaus bane som vi da skal spille.

Turen avsluttes med 2 netter i Cape Town på luksushotellet The Table Bay i Waterfront. Dagene i Cape Town kan for eksempel brukes til å besøke Table Mountain, Robben Island, shopping, etc.

Reiseledere Sander og Lars Petter har reist mye i Sør-Afrika tidligere og er godt kjent i områdene.

Se hele invitasjonen og programmet SørAfrikaJanuar2017