Bli samarbeidspartner i Gamle Fredrikstad Golfklubb – Vi tilbyr mange muligheter!

Golfmagasinet

Golfmagasinet er et magasin på 28 sider som distribueres ut til 17.000 husstander i Fredrikstad og Omegn i April. Her er det ulike artikler knyttet til golfanlegget og ulike historier knyttet rundt Fredrikstad. Her kan din bedrift profilere seg med annonse!

B2B Turnering

Vi arrangerer i August B2B turnering med mål om å knytte nettverk og kontakter på tvers. Er du deltakende bedrift får du ta med opptil 8 spillere som blandes med andre fra nettverket. Om ikke din bedrift vil arrangere egen golfturnering kan dette være en fin anledning til å invitere kunder og ansatte til en fin dag på golfbanen med fokus på nettverksbygging og nye relasjoner!
For mer informasjon om denne spesifikke turneringen kan du kontakte Bård V. Hansen på bvh@gfgk.no eller Tlf 95998599

Skilt og profilering

Golfanlegget gir mange muligheter for profilering, vi har over 800 medlemmer som benytter anlegget til å spille flere enn 10.000 runder hvert år. 4000 gjestespillere kommer og besøker golfbanen vår gjennom sesongen. Vi har profileringsmuligheter på bl.a bane og treningsanlegg, med muligheter for ulike variasjoner. Golfbiler er også en populær plass å profilere din bedrift på!

Ønsker du mer informasjon, kan du se igjennom vår sponsorbrosjyre her
eller ta kontakt med oss.

Kontaktinformasjon
Bård V. Hansen
bvh@gfgk.no
Tlf 95998599

Christoffer Halvorsrød
ch@gfgk.no
Tlf 41431588