Banen stengt tom Torsdag 7/10 – Åpner for spill Fredag 8/10 – Green på hull 8 reparasjon

Banen stengt tom Torsdag 7/10 – Åpner for spill Fredag 8/10

Hovedbanen og drivingrange vil være stengt tom Torsdag. Vi har åpnet for booking i Golfbox fra Fredag, og da håper og tror vi at det skal være klart for golfspill etter de enorme nedbørsmengdene som er kommet. Selvom flere broer, veier og etc sto under vann i en periode virker det som om vi har kommet unna med lite eller få skader. Vi håper å få klipt det meste i løpet av Torsdagen, slik at banen vil fremstå nyklipt på Fredag. Det vil fortsatt være litt bløt enkelte steder og veldig bløt andre steder, og vi anbefaler alle å benytte ballplassering på klipt område.

Vi har ikke tatt stilling til golfbiler enda, dette kommer vi til å gjøre når vi ser hvordan været blir ut uken og hvor mye det tørker opp.

 

Green hull 8 

Som mange kanskje har sett har vi hatt oljelekkasje på klipperen mens vi klippet hull 8 for 4-5 uker tilbake. Vi har ventet tålmodig i håp om at det skulle kunne komme noe vekst, men det har vært lite til ingenting. Vi har derfor nå slisset ut de områdene som har blitt skadet og fylt med nytt sågress. Det betyr at vi er avhengig av å fullføre sesongen med vintergreen på hull 8 fra d.d. Hovedgreen vil bli dekket med duk så fort arbeidet med reetablering er ferdig. Dette er selvfølgelig ikke noe vi ønsker, men skal greenen bli best mulig til neste år ser vi nødt til å gjøre dette tiltaket nå mens gresset fortsatt kan etablere seg.