Årsrevisjon i golfbox gjennomført

Årsrevisjonen gjøres automatisk og i henhold til European Golf Association (EGA). Revisjonen ser på hver enkelt spillers scorearkiv i GolfBox, og gjør en beregning av handicapet. Etter beregningen kan en spiller få et nytt justert handicap eller bli stående med det samme handicap som ved sesongslutt. Avhengig av hvor mange runder man har registrert i GolfBox får man enten et EGA handicap eller et EGA turneringshandicap.

 

Selve årsrevisjonen for 2016 er nå utført, og alle medlemmer får beskjed i sin GolfBox om resultatet av årsrevisjonen for sitt handicap. Der kan man også se utregningen av ditt nye handicap. Det er kun runder registrert i GolfBox som blir tatt med i revisjonen, og husk: Jo flere handicaptellende runder du legger inn (gode og dårlige) i GolfBox, jo mer korrekt blir handicapet ditt.

 

Kort forklart finner man medianen av alle de registrerte rundene dine i GolfBox i 2016. Deretter sammenliknes ditt resultat med forventet resultat for den handicapkategori du er i. Differansen brukes for å fastsette ditt nye handicap. Man kan gå opp eller ned ,eller man kan bli stående med det samme handicapet man hadde, avhengig av hvordan medianen for de registrerte rundene er i forhold til de andre i samme handicapkategori.